JHERONIMUS BOSCH UITVAARTKISTEN

Er zijn vier uitvaartkisten, ieder geïnspireerd op de werken van Jheronimus Bosch. De basis van deze uitvaartkisten is een massief populierenhouten uitvaartkist, waarna er een folie/wrap op aangebracht is met het design erop gedrukt. Deze folie is volledig biologisch afbreekbaar en voldoet hiermee aan de strenge eisen die Bijnen, St. Jan en Eugène Kramer zich hebben opgelegd op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid.


Uitvaartkist “Tuin der Lusten”

Een uitvaartkist geïnspireerd op één van de beroemdste werken van Jheronimus Bosch, de “Tuin der Lusten”. De binnenbekleding kan naar wens gekozen worden, bijvoorbeeld katoen, zijde, linnen of hennep.


Uitvaartkist “Laatste Oordeel”

Een uitvaartkist geïnspireerd op een werk van Jheronimus Bosch, genaamd “Laatste Oordeel”. De binnenbekleding kan naar wens gekozen worden, bijvoorbeeld katoen, zijde, linnen of hennep.


Uitvaartkist “Demonen”

Een uitvaartkist geïnspireerd op het rechterpaneel van de “Tuin der Lusten” van schilder Jheronimus Bosch. De binnenbekleding kan naar wens gekozen worden, bijvoorbeeld katoen, zijde, linnen of hennep.


Uitvaartkist “Verzoeking”

Een uitvaartkist geïnspireerd op een werk van Jheronimus Bosch, genaamd “Verzoeking van de heilige Antonius”. De binnenbekleding kan naar wens gekozen worden, bijvoorbeeld katoen, zijde, linnen of hennep.