JHERONIMUS BOSCH SIERURNEN

Er zijn ook een aantal sierurnen ontwikkeld om de as van uw dierbare in te bewaren na crematie. Deze zijn eveneens voorzien van een folie/wrap waarop enkele werken van Jheronimus Bosch zijn afgebeeld.


Sierurn “Tuin der Lusten”

Een sierurn geïnspireerd op één van de beroemdste werken van Jheronimus Bosch, de Tuin der Lusten. Hierin kunt u de as van uw overleden dierbare bewaren. De urn is vervaardigd uit 100% biologisch afbreekbare kunststof.


Sierurn “Laatste Oordeel”

Een sierurn geïnspireerd op een werk van Jheronimus Bosch, genaamd “Laatste Oordeel”. Hierin kunt u de as van uw overleden dierbare bewaren. De urn is vervaardigd uit 100% biologisch afbreekbare kunststof.


Sierurn “Demonen”

Een sierurn geïnspireerd op het rechterpaneel van de “Tuin der Lusten” van schilder Jheronimus Bosch. Hierin kunt u de as van uw overleden dierbare bewaren. De urn is vervaardigd uit 100% biologisch afbreekbare kunststof.


Sierurn “Verzoeking”

Een sierurn geïnspireerd op een werk van Jheronimus Bosch, genaamd “Verzoeking van de heilige Antonius”. Hierin kunt u de as van uw overleden dierbare bewaren. De urn is vervaardigd uit 100% biologisch afbreekbare kunststof.